Toppform inför tävlingarna !💪

Mina bilder på ipaden börja sakta dra sig mot sitt slut, använt nästan alla till inläggen nu så ursäkta för tråkiga bilder när jag bloggar från paddan.
 
I vilketfall så var jag och familjen funktionärer idag på Laggas tävling idag. Jag fick ett väldigt chill uppdrag, fota. Så lullade runt lite var som och fotade. Några bilder har jag redan visat här på bloggen lite snabbt, men flera blir det kanske imorgon om jag hinner redigera dom.
Efter att första klassen var klar (den vi skulle jobba på) så åkte vi hem för att slänga på sig ridkläder så att man fort kunde åka till stallet. Jag var så sjukt tävlingsugen så det var inte sant! Gick runt på tävlingen och planerade in i minsta detalj på hur min framridning ska ske den 21. Så var ju självklart tvungen att testa den idag på dagens dressyrpass. Han gick så grymt fint! Satt och log igenom hela passet, wow säger jag bara. 
Gårdagens vila och longeringen dagen innan det gav verkligen sitt, sedan den nya foderstaten på det.
Han blev ett litet krutpacket fast han använde energin till rätt energi!
Jobbade på fint och hade en bra motor genom hela passet.
Red igenom LB:1 och LA:1 på slutet, det gick väldigt bra! Koncentrerade mig dock inte så mycket som jag behövde då det var en till häst på banan så det skulle nog gått mycket bättre annars, men utöver det så gick han så fint så!
Och vi är så taggade till div 2 tävlingarna den 21 september och den 5 oktober😍👌!
Vi säger även grattis till Laggas div 2 lag till vinsten i omg 1!
Så glad att det gick bra, taggar en ännumera för att rida bra!👍| | Kommentera
Upp