Macke ✖ 4/10-14

Idag har vi varit på långritt, jag och Macke!
Hade intaget en dag med en tjej som också är medryttare på en av de andra hästarna i stallet. Vi pratade lite och bestämde oss för att rida ut någon dag vilket fick bli idag!
   Vid tolv var jag i stallet och runt halv två började vi rida. Tydligen hade hon hört någonting om att man kunde ta sig till Slottsskogen i Uppsala genom ridvägarna som går från stallet. Sagt och gjort bestämde vi oss för att ta oss dit! Efter lite om och men och bostadsområden och tanter med barnbarn och nej-vi-ska-inte-springa-ut-på-ängen-och-äta-klöver hittade vi - tro det eller ej - vägen till Slottsskogen. Och det var  sjukt mysigt! 
   Vi red på ridstigen inne i slottsskogen bredvid de vanliga stigarna. Har alltid drömt om att rida så, vid ett löpspår på en ridstig, så att vi faktiskt gjorde detta var verkligen himla roligt! Tror även Macke var lite uppe bland molnen när han fick göra det han älskar mest - gå i skogen på små stigar!
Vi var nog säkert ute i ett par två och en halv -  tre timmar, det tog ju ändå en bit att ta sig dit, vilket dock inte gjorde mig något överhuvudtaget. Vägarna, en kombination av grusvägar vid öppna fält, broar och bäckar, kullar och backar i skogen (och en bit genom ett villaområde), var så sjukt mysiga med alla orange-röda höstlöv såhär års. Åh, det var bara så perfekt alltihop! Riktigt nöjda var vi alla fyra tror jag efter denna superdag! ✩
 
Macke | |
#1 - - Theresia:

Va mysigt!

#2 - - Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥:

sv; ja det är himla kul! Dock lite jobbigt att det är en helt annan filosofi än klickerträningen.. men men! jag ska nog kunna föra ihop dom ;)

#3 - - Tina:

Myyyyys <3

Upp